Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Szárnyaljon a képzeleted, akár a sas!

Szárnyaljon a képzeleted, akár a sas!

Török Iza, Fotó: Kovács Kinga · 2015. április 26. 09:04

Ebben az évben immár harmadjára hirdették meg a levelezős rajzpályázatot, melyen 7-8. osztályos diákok vehetnek részt. 2015. április 22-én a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium első fordulóján La Fontaine A holló és a róka című művét kellett graffiti-szerűen megvalósítani. Igazán változatos eredmények születtek, hisz az utcai falfestéstől az illusztráción át még a logó típusú megjelenítés is helyet kapott. A második fordulóban képtöredéket kaptak egy sasról, melyet saját belátásuk szerint kellett kiegészíteni.