Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Adatkezelési szabályzat

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által üzemeltetett tehetseg.hu található információk szabadon átvehetők, terjeszthetők a forrás (tehetseg.hu) megjelölésével, és - lehetőség szerint - a tehetseg.hu oldalra mutató link egyidejű alkalmazásával.

Az átvétel lehetősége alól kivételt képező dokumentumok, adatok esetében ezt egyértelműen jelezzük. Az átvételre nem engedélyezett adatok nyilvánosságra hozatala esetén haladéktalanul megtesszük a megfelelő jogi lépéseket!

A 2015. május 11-től hatályos adatvédelmi nyilatkozat az alábbi dokumentumban olvasható, a 2018. május 25-e előtt megkezdett adatkezelésekre vonatkozóan.

 

2018. május 25-e után az alábbi oldalon található adatkezelési nyilatkozatok érvényesek.

 

Korábbi, archív dokumentumaink:

  • 2008. szeptember 10-én elfogadtott, már NEM hatályos adatvédelmi nyilatkozatott itt tekintheti meg.
  • A már lezárult 2015-ös  „Tehetségek útja” nyereményjátékról itt olvashat.