Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

A papírszobrász ismét 3D-ben alkotott

A papírszobrász ismét 3D-ben alkotott

Debrei-Nagy Zoltán, Leskó Réka Anna - Ko-Média Kompolti Médiaszakkör · 2015. április 26. 19:09

Bögös Bálint a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola 7. b osztályos diákja - aki szabadidejében szívesen készít papírplasztikákat - a megyei rajzversenyre készül. A verseny témája Fazekas Mihály Lúdas Matyi című művéhez jelmez- vagy díszletterv készítése. Bálint érdeklődését a díszletterv keltette fel, annak térbeli változatát álmodta meg. Sok órányi munkára volt szükség a mű vásári jelenetének elkészítéséhez. Munkájával Bálint  II. helyezést ért el. Díszlettervét a  legjobb pályművekkel együtt az egri Forrás Gyermek Szabadidőközpontban állították ki.