Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Jóságfal és Kiscsillagok

Jóságfal és Kiscsillagok

Kovács Eszter és Dézsi Ferenc · 2015. június 15. 17:43

A békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola idei Családi Napja bővelkedett izgalmasabbnál izgalmasabb programokban, a játékos vetélkedők és ügyességi versenyek mellett itt mutatkozhattak be az iskola alsó tagozatosai közül azok a gyerekek, akik a legügyesebbek voltak a Kiscsillag születik című tehetségkutató műsorunkon.
A színpadon érdekesebbnél érdekesebb műsorok váltották egymást, melyeket a közönség biztató és hálás tapssal, a zsűri pedig apróbb ajándékokkal honorált.
Ezen a napon köszöntöttük tanárainkat is pedagógus nap alkalmából, akik közül az idei évben a legkeményebben és legeredményesebben dolgozók elismerő oklevelet kaptak. A továbbiakban felavatásra került a Jóságfal, mely az iskolai könyvtárban található, és az elmúlt tanévben az iskola két olyan tagjának a tenyérlenyomatát tartalmazza, akiket a diákok a legjobb lelkű embereknek választottak.
A Családi Nap olyan jó hangulatban telt el, hogy az eredetileg tervezett négy óra helyett sokan még este nyolc után is az udvaron beszélgettek, vagy játszottak együtt gyermekeikkel.

Képeket az Egy család vagyunk c. posztban láthatsz.