Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Ezüstminősítés a Tóth Ferenc koreográfiai versenyen

Ezüstminősítés a Tóth Ferenc koreográfiai versenyen

Szandaszőlősi Média Szakkör (SZMSZ) · 2015. május 6. 11:53

Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban rendezték meg a Tóth Ferenc koreográfiai verseny regionális fordulóját. A rendezvényre 56 csapat jelentkezett. Iskolánkat, a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát, a 6-os gyerekek csoportja rábaközi táncokkal képviselte a Kisprücskök c. koreográfiával. A látványos, és nehéz koreográfia meghozta a várt eredményt. A zsűri ezüstminősítéssel értékelte a produkciót. Felkészítő tanáraik: Stonawskiné Busi Ildikót, Hoffer Károlyt és Juhászné Antal Gabriellát. Köszönjük a szülők támogatását.