Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Irány az országos Jedlik-verseny!

Irány az országos Jedlik-verseny!

Szófacsaró - médiaszakkörösök · 2015. március 9. 22:00

A körzet 31 induló diákja közül a hajdúdorogi Móra F. Általános Iskola tanulói idén is kiemelkedően szerepeltek a Jedlik Ányos fizika- és matematikaverseny regionális fordulóján. Gyuró András, Gál Hedvig és Cserbán Katalin mindössze 1-2 pontveszteséggel I. díjasok, Gergely Kristóf és Szalka Jázmin II. díjasok lettek. Az összesített eredmények alapján áll majd össze az országos döntő résztvevőinek névsora. Közülük egészen biztos, hogy nem egy szerepel majd az áprilisi országos versenyen. Nagyon szurkolunk nekik.